Steun Ons Doel

Waarom Onze Aanpak Uniek Is

Onze aanpak bij VZW De Nieuwe Start is uniek omdat we niet alleen streven naar persoonlijke ontwikkeling en zelfverbetering, maar ook een goed doel nastreven. Van onze donaties kopen we  voedselrantsoenen met zeer lange houdbaarheids datum aan voor mensen in nood die geconfronteerd worden met de steeds duurder wordende voedselprijzen en extreme weersomstandigheden waardoor voeding schaarser zal worden. Door de combinatie van persoonlijke groei en liefdadigheid, creëren we een positieve impact op zowel individuen als gemeenschappen.

Sluit je aan bij ons groepje om onze visie en doelen beter te leren kennen. 

Kleine en grote donaties zijn steeds welkom.

 

 

Onze ENRG-MOVES

Onze ENRG-MOVES zijn uniek in Belgiƫ en vormen de basis van onze aanpak. We geloven sterk in de kracht van beweging en denken om een nieuwe energie op Aarde te creƫren. Door onze workshops, retreats en ervaringen gericht op zelfheling en persoonlijke groei, streven we ernaar om positieve energie wereldwijd te verspreiden en bij te dragen aan de New Earth Energy.

Onze Diensten

Wij bieden een verscheidenheid aan diensten aan, waaronder workshops, retreats en ervaringsweekenden gericht op kwantumveld. Onze aanpak is persoonlijk en uniek, waardoor we geprezen worden om de begeleiding die we bieden. Bekijk onze evenementen en neem deel aan onze activiteiten om deel uit te maken van onze gemeenschap van gelijkgestemde individuen.

Ondersteun Ons Doel en Word Onderdeel van Een Positieve Verandering

Steun ons in onze missie om zowel persoonlijke groei als liefdadigheid te bevorderen. Samen kunnen we een verschil maken en positieve energie verspreiden. Doe vandaag nog mee!