Welkom bij de ENRG-MOVES kennismakingsworkshop van De Nieuwe Start VZW!

Onze kennismakingsworkshop biedt een unieke ervaring waarin je de kans krijgt om  onze ENRG-MOVES te ervaren en kennis te maken met onze visie en aanpak. Tijdens deze workshop zul je de kracht van positieve energie en zelfontwikkeling ontdekken, en leren hoe je kunt werken aan je persoonlijke groei en succes op jouw weg naar een nieuwe start.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de kennismakingsworkshop zullen we de basisprincipes van onze aanpak toelichten, waarbij we focussen op de ENRG-MOVES die een zelfhelend proces in beweging zetten voor onze vitale organen, je energie wakker maken en verdelen voor meer hormonale balans en in contact komen met ons hoger bewustzijn. We zullen ook praktische voorbeelden en ervaringen delen om je een goed inzicht te geven in wat we te bieden hebben.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Onze kennismakingsworkshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei, zelfontwikkeling, en een nieuwe start in het leven. Of je nu worstelt met stress, onzekerheden, of gewoonweg nieuwsgierig bent naar wat wij te bieden hebben, deze workshop is voor jou!

deelname

data: nader te bepalen

de workshops start om 10u en we ronden af om 15U

we brengen mee ;een luchpakket,pen en papier,een goed humeur.

makkelijke kledij en soepele schoenen of dikke sokken.

Wij voorzien drank en verse soep.

we wensen je alvast een leuke beweeglijke dag

dit alles voor slechts 35 eu.

Klaar om de eerste stap te zetten?

Meld je nu aan voor onze kennismakingsworkshop en ontdek wat De Nieuwe Start VZW voor jou kan betekenen!